Lusse lelle

Ok, det står i almanackan att det är lucia idag, kan inte riktigt fatta det bara. Grannarna hade gjort sitt bästa och tagit med tomteluvor hemifrån. De hade tom några extra som Sigge och Stella kunde få låna. Men barnen var inte sugna på att ha luvor i den tropiska värmen.

Får se om det blir lättare att fatta ikväll när vi ska på Lilla Svenska Skolans lussefirande på Banana restaurant. Dessförinnan ska vi äta middag med mammas väninnas son S, och hans familj. Världen är bra liten och Koh Lanta är tydligen ännu mindre. När vi stötte på dem visade det sig att Jeppe och S fru har jobbat ihop. Är det inte helt galet!?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Lusse lelle

  1. carin gisslen says:

    Det hade varit roligt att se Stella som Lucia och Sigge som stjärngosse.Hoppas att ni får en lite svensk luciafirning.Kram från Carin

  2. Queenstreet says:

    Ska man bara springa på nån, ja då ska det vara på andra sidan jordklotet. För hur ofta har du och jag bara sprungit på varandra då vi bott i samma stad? Eller jag och J som ju finns bara ett stenkast från varandra om dagarna. Typ aldrig va? Märkligt det där.
    Kram!

  3. Ghettobruden says:

    Ni får komma hit och lussebaka lite när ni är tillbaks i Sweden. =) Vi vet ju vilka goa bullar Sigge o Stella gör. =)

Leave a comment